Мова піде не про вирощування чайного листа вдома, а про застосування листочків від досить легко ростучих в домашніх умовах рослин для надання звичайному чаю незвичайних смаків.
Так, багато у кого на підвіконнях ростуть цитрусові: лимони, мандарини, апельсини, лайми тощо. Ці рослини часто скидають листя, а під час цвітіння з них ще й можна отримати квіточки. Ці елементи можуть додати нового смаку, якщо вкинути їх у заварник під час приготування чаю.
Також цікаві смаки можуть подарувати пелюстки гібіскуса, жасміна, деякі естети люблять чай з ароматом герані. Фактично, до чайної заварки можна додавати будь-які листочки, пелюстки та плоди, смак та запах яких вам подобається, окрім, звичайно, тих, що є отруйними або можуть викликати у вас алергію.
Смачного!
П.С. А потім це все можна ще й вкинути у ванну! ;)
Я любив цей блог. Ви проявили деякі чудові образи у вашому блозі. Мені дуже сподобалося. Подяка за акцію!
ВідповістиВидалити