Що це і навіщо?

Це новий україномовний блог однієї веселої родини, що має бажання поділитись своїм досвідом у веденні побутових справ із урахуванням екологічних та економічних особливостей нинішнього часу. Земля настільки заповнена людиськами, які весь час захаращують її продуктами своєї життєдіяльності та прогресу, що з нашого боку було б вельми чемно хоч трохи полегшити рідній планеті існування.

Автори впевнені у наявності Ноосфери, що працює ефективно, тому не виключають, що викладені тут поради можуть приходити не тільки у їхні світлі голови. Ящо Ви теж маєте досвід застосування тої чи іншої поради - будемо раді обміну думок та готові поділитись із світом і Вашою варіацією цієї поради. Завжди корисно навчатись разом!

Звертаємо увагу читачів, що деякі поради можуть бути викладені у дещо гумористичному стилі. :)

суботу, 4 квітня 2015 р.

Економічне споживання води - не привід повністю відмовлятись від купання у ванні!

І знову ідея щодо оптимізації приймання ванни. Точніше навіть не самого купання, а розумного використання води.

Відомо, що приймаючи душ ми витрачаємо значно менше води, аніж би витратили під час купання у ванні. Тому майже всі, зацікавлені у збереженні здорового довкілля люди, радять щодня приймати душ. Однак особисто я дуже люблю ніжитись у ванні. Але і воду економити теж люблю. Особливо з нинішніми тарифами на всі ці послуги.

Виявилось, є варіант виходу із ситуації. Якщо після купання не випускати з ванної воду, то її можна успішно застосовувати для змивання унітазу, миття підлоги, дрібного вологого прибирання, миття автомобіля тощо. Якщо при цьому ви не набираєте води аж по вінця ванної, то при такому подвійному використанні можна припустити, що втрати води будуть не такими й суттєвими порівняно з миттям під душем.

Немає коментарів:

Дописати коментар