Що це і навіщо?

Це новий україномовний блог однієї веселої родини, що має бажання поділитись своїм досвідом у веденні побутових справ із урахуванням екологічних та економічних особливостей нинішнього часу. Земля настільки заповнена людиськами, які весь час захаращують її продуктами своєї життєдіяльності та прогресу, що з нашого боку було б вельми чемно хоч трохи полегшити рідній планеті існування.

Автори впевнені у наявності Ноосфери, що працює ефективно, тому не виключають, що викладені тут поради можуть приходити не тільки у їхні світлі голови. Ящо Ви теж маєте досвід застосування тої чи іншої поради - будемо раді обміну думок та готові поділитись із світом і Вашою варіацією цієї поради. Завжди корисно навчатись разом!

Звертаємо увагу читачів, що деякі поради можуть бути викладені у дещо гумористичному стилі. :)

четвер, 9 квітня 2015 р.

Котячий туалет - добриво

Про це пишуть навіть на упаковках деяких наповнювачів для туалетів для тварин. але щось мені підказує, що їх мало хто читає, тому, вважаю, що не гріх поширити ідею у блозі.

Ті наповнювачі, що виробляються з дерев'яної сировини, наприклад, гранульована хвойна тирса, є досить зручними. Окрім того, що вони дійсно гарно всмоктують рідини та запахи, не викликають у більшої частини людей алергій і є при цьому недорогим вирішенням питання гігієни тваринок, тирсові наповнювачі можна повторно використовувати. Вже відпрацьований матеріал, так би мовити, збагачений біологічним компонентом, добре застосовувати як нешкідливе для довкілля добриво на присадибних ділянках, дачах тощо.

Таким чином виходить просте, безвідходне та екологічне виробництво. :)

Немає коментарів:

Дописати коментар