Що це і навіщо?

Це новий україномовний блог однієї веселої родини, що має бажання поділитись своїм досвідом у веденні побутових справ із урахуванням екологічних та економічних особливостей нинішнього часу. Земля настільки заповнена людиськами, які весь час захаращують її продуктами своєї життєдіяльності та прогресу, що з нашого боку було б вельми чемно хоч трохи полегшити рідній планеті існування.

Автори впевнені у наявності Ноосфери, що працює ефективно, тому не виключають, що викладені тут поради можуть приходити не тільки у їхні світлі голови. Ящо Ви теж маєте досвід застосування тої чи іншої поради - будемо раді обміну думок та готові поділитись із світом і Вашою варіацією цієї поради. Завжди корисно навчатись разом!

Звертаємо увагу читачів, що деякі поради можуть бути викладені у дещо гумористичному стилі. :)

суботу, 4 квітня 2015 р.

Банальні, але корисні маленькі поради, що оптимізують чищення зубів

Збереження нашого довкілля - задача у наш час з одного боку дуже складна, а з іншого - полегшена завдяки здобуткам тої самої цивілізації, що його знищує. Така діалектика буття.

Тому поширення інформації про прості речі, що можуть хоч трохи вплинути на стан довкілля є надзвичайно необхідним. Тим більше у період, коли економія та раціональне планування сімейного бюджету стає теж конче необхідною.

Отже, ось кілька коротких порад на тему чищення зубів, що прийшли одразу, але є настільки простими та короткими, що не варто під кожну з них виділяти окремий допис.

Під час чищення зубів вимикайте воду. Використовуйте її лише за призначенням, а не просто як звуковий супровід цього процесу. Здавалось би - скільки там тої води, але якби так робив кожен, то сумарна економія би вразила світ.

А ще цікавий варіант - чистити зуби одночасно з прийняттям душу. :)

Зубну щітку, що є вже непридатною для використання за призначенням (а щітку треба змінювати раз на кілька місяців, бо на ній накопичуються залишки різного непотребу та бактерії, а сама щітка стає занадто твердою або м'якою) можна повторно використати як щітку для взуття. Особливо корисною така "вторинна щітка" може стати для чищення замшевого взуття.

Якщо ви знаєте ще щось, що може допомогти (або хоча б зайвий раз не зашкодити) довкіллю під час чищення зубів - діліться в коментарях, будемо раді подискутувати.



Немає коментарів:

Дописати коментар