Що це і навіщо?

Це новий україномовний блог однієї веселої родини, що має бажання поділитись своїм досвідом у веденні побутових справ із урахуванням екологічних та економічних особливостей нинішнього часу. Земля настільки заповнена людиськами, які весь час захаращують її продуктами своєї життєдіяльності та прогресу, що з нашого боку було б вельми чемно хоч трохи полегшити рідній планеті існування.

Автори впевнені у наявності Ноосфери, що працює ефективно, тому не виключають, що викладені тут поради можуть приходити не тільки у їхні світлі голови. Ящо Ви теж маєте досвід застосування тої чи іншої поради - будемо раді обміну думок та готові поділитись із світом і Вашою варіацією цієї поради. Завжди корисно навчатись разом!

Звертаємо увагу читачів, що деякі поради можуть бути викладені у дещо гумористичному стилі. :)

пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Що спільного у чая та ванни?

Здавалось би, що спільного у чашки чая та купання у ванні? Насправді, спільного може бути багато. Ми - ще ті чайолюби, п'ємо досить багато цього напою протягом дня. Любимо чорний, зелений, білий чай як у чистому вигляді, так і з додаванням різних фруктів, травичок та інших чайних додатків. Одним з улюблених, наприклад, є чай з імбирним коренем.

Але до чого тут ванна? До того, що після заварювання та куштування смачного напою залишаються ці самі додатки до чаю - шкірки цитрусових, шматочки фруктів, нарізаний імбир тощо. Усе це чудово попрацює на вас удруге - як додаток до гарячої ванни (температуру можна підібрати комфортну для себе, але безпосередньо вкидати продукт бажано у гарячу воду, а через певний час вже доводити температуру до бажаної). Залишки чаю справлять на шкіру тонізуючий ефект, цитрусові та імбир - очищуючий та освіжаючий. Кожен із компонентів може працювати по-своєму, про можливі впливи на шкіру кожного із фруктів чи інших чайних додатків можна знайти купу інформації в інтернеті. Але метою цього допису є привертання уваги до можливості повторного використання імбиру, фруктів та інших компонентів запашного чаю.

! Не спаплюж ідею:

Кожен має знати, на які продукти має алергію. Звичайно, купатись у ванні із шматочками полуниці, якщо у вас алегія на полуницю - не варто. Перевірено.

Не треба перетворювати ванну на смітник та вкидати туди все, що лишається в чашках чи заварнику. Тим більше - каву, компоти чи солодкі газовані напої.

І не забудьте окремо дістати крупні шматочки перед випусканням води з ванни, аби не засмічувати каналізацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар